Vad är det för fel på mig?

Nedan löper ett twitterflöde från igårkväll och som tog ny fart på morgonen. Funderade först att döpa inlägget till ”true colors”, men kom på att det nog måste vara något fel på mig eftersom jag inte förstår frågorna nedan som ””Vad är ditt problem?”, ”Vad vill du uppnå?” och ”Vad är det för fel på dig?”. Så vad är det för fel på mig – avgör själv!
För den som inte är tillräckligt internetgeekig, så betyder GAL nedan ”Get a life”

nikkelin    Uppmärksamheten från SD verkar ha fungerat. Sverigedemokraterna.de ligger nu tvåa i Google 🙂

internetsweden    @nikkelin surt om SD vinner en domäntvist och 301:ar allt + de då får 1600 inlänkar på köpet, gissa om det kommer att skrivas FAIL den dagen

nikkelin    @internetsweden Absolut! Den dagen. Låt oss se till att den aldrig kommer.

internetsweden    @nikkelin Ehh jag tycker att det verkar som att dina ”hemliga kompis” gett alla förutsättningar för att just det kommer att ske..

nikkelin    @internetsweden förstår inte varför du låter så nöjd. Låt oss verka för att så inte sker istället. Och (cont) http://tl.gd/ndloa

nikkelin    @internetsweden Skulle du vilja ställa upp som domänägare?

internetsweden    @nikkelin Skulle jag vara nöjd?? Från första inlägg har jag berättat hur URBLÅST idé sd.de är och varför. Noll riskanalys – Ovationer GG!

deeped    @internetsweden @nikkelin om SD vinner det vore det faktiskt slutet för internationell varumärkesjuridik (cont) http://tl.gd/ng8aa

deeped    @nikkelin kan nån förklara varför

deeped    @internetsweden du är så duktig. Vilken tur att vi har dig.

internetsweden    @deeped vissa kan ju behöva uppdatera sig med att det inte ens har med varumärkesjuridik att göra – utan en domännamnstvist utan svarande..

deeped    @internetsweden du är fantastisk. Du har koll på vad alla kan. Måste vara en unik kunskap.

deeped    @internetsweden själv tycker jag sd.de är en dålig idé. Men ditt sätt är jävligt trist.
 
internetsweden    @deeped är sarkasm ditt nya signum nu eller är du sur för att du inte fattar något vad det innebär?

deeped    @internetsweden jag fattar allt vad det skulle innebära. Vad vet du om vad människor kan?

internetsweden    @deeped syftar du på att jag rättade dig när du yrade om varumärkesjuridik – när det ”bara” är en vanlig domäntvist – motsvarande ”ond tro”

deeped    @internetsweden jag yrade inte. Men skit samma. Du är en trist typ som inte är ett dugg intresserad av konstruktiv diskussion.

internetsweden    @deeped Det är inte alls sant – det ÄR jag intresserad av men har inte blivit inbjuden till en sådan – Men GG kan ju dra ett mail till mig..

nikkelin    @deeped Varför vad?

internetsweden    @deeped jo jag märker att du har problem med att jag tycker till om PR-trolleri, men du – jag är hellre trist och uppdaterad än tvärtom..

deeped    @internetsweden men du kan inte läsa ens. Trist handlar om tonaliteten. Jag har valt att inte länka upp sd.de (cont) http://tl.gd/nghl5

deeped    @nikkelin iphonen jävlades
 
nikkelin    @internetsweden Men din ton antyder hela tiden att du äe nöjd över att ha fått rätt. Jag har också fått (cont) http://tl.gd/ngi0m

deeped    @internetsweden för övrigt är det här väldigt lite PR. Så din kunskap om vad PR är verkar dåligt uppdaterad.

internetsweden    @deeped och hur har du tänkt dig den konstruktiva diskussionen du efterfrågar om du tiger ihjäl sånt du inte gillar?

deeped    @internetsweden vad är det jag tiger ihjäl?

internetsweden    @deeped Jag anser att du har helt fel – SD har fått betydande publicitet och gratisbesökare pga av .de-initiativet. Kan du inte se det?

internetsweden    @deeped ja du säger ju att du inte gillar sd.de och därför inte länkar dit, sen surar du för att jag öppet kritiserar och pekar på varför!?

deeped    @internetsweden typ det jag sagt i flera veckor… Dags att ta läslektioner

deeped    @internetsweden du förklarar att alla andra inte fattar något. Oavsett vad de tycker

internetsweden    @deeped Jag räknar inte dig som ”alla” eller jag rättat fler än dig här menar du – enlight me!

internetsweden    @deeped beklagar om du blev tilltufsad, men jag har sett hur tld-typos hanteras at tvistlösare. Lite att läsa: http://bit.ly/9NQL1F

deeped    @internetsweden Tilltufsad?! GAL.
 
internetsweden    @deeped Snälla – definiera gärna ”life” för mig! Är det ditt snitt på 30,38 tweets per dag sedan 20 apr 2007? Vissa tar till sig andra inte!

deeped    @internetsweden *snark* hört talas om att lära sig genom att testa och automatiserade tjänster? Vad är ditt problem?

internetsweden    @deeped igår efterfrågade du konstruktiv diskussion – idag säger du GAL!? – Märkligt vilset! (för att komma från en teolog och fd präst)

deeped    @internetsweden Du är så duktig på research. Problemet är ju att jag är väl medveten om vad som finns därute om mig. Vad vill du uppnå?

deeped    @internetsweden Du är inte ens intresserad av någon konstruktiv diskussion. Det visade du igår. Vad är det som är ”vilset”?

internetsweden    @deeped Research kanske är något du skulle prova på? Det var du som skrev http://bit.ly/b8w5pF däremot skrev jag http://bit.ly/9NQL1F

internetsweden    @deeped Kan inte komma på en registrering som passar in bättre under ”ond tro” för domäntvister, än sd.de:s uttalade avsikt o verkan.

deeped    @internetsweden och det har jag ifrågasatt? däremot har SD ingen juridisk kontroll över sitt eget varumärke vilket i sin tur är en pusselbit

deeped    @internetsweden vad är det för fel på dig?

Jag kan inte annat än att småle åt hela konversationen och hade förväntat mig något som lyser med sin frånvaro och istället fick något jag inte förväntat mig..

Mina åsikter i ämnet:
https://www.internetsweden.se/trolldemokrati-pa-natet/
https://www.internetsweden.se/vad-en-vecka-kan-forandra-mycket/
https://www.internetsweden.se/sd-de-vem-kliar-vems-rygg-och-varfor/

Related Articles

3 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Fredrik Eriksson , lördag 3 april 2010 @ 12:20

  Tråkigt att se sådant här. Jag har förstått att både du och Nikke har haft väldigt olika åsikter angående anti-SD-sidan. Jag förstår heller inte varför ni fortsatt diskusionen när ni tydligt visat att ni har helt olika åsikter. Det finns inget rätt eller fel i dessa situationer och det går att argumentera fram och tillbaka utan att komma någon stans.

  Jag är inte helt insatt i er debatt över Twitter och bör egentligen inte uttala mig om den. Men oavsett så tillför det ingenting att slänga iväg exempelvis ”GAL” i ett kvitter, och lägga sig på den nivån publikt är ingen bra PR för honom…

 • daniel , söndag 4 april 2010 @ 12:02

  Skriver man GAL då har man förlorat, både diskussionen och ev kred.

 • David , söndag 11 april 2010 @ 11:01

  Det är alltid lika mycket humor då någon inne på ett forum, twitter eller liknande skriver till ngn annan på samma ställe att skaffa ett liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *