Kiva mikrolån

Jag tjänar inte en krona på den här bloggen, utan istället så uppmuntrar jag dig som besökare att stödja mitt engagemang till KIVA med en liten peng.

Du har möjlighet att donera så lite som 0,1 dollar (60-70 öre) upp till valfritt belopp till mina KIVA lån. Detta sker HELT utan att det försvinner några avgifter till betalningshanteraren PayPal (De tar inte ut någon kostnad alls) utan allt du donera går direkt in på mitt KIVA-konto. Detta är endast möjligt genom nedan lilla ”widget”.

Amount ($):
Läs om vad du hjälper!

 

Det finns nu möjlighet att stödja internetsweden.se´s mikrolån genom KIVA.org.
Du får en 125×125 banner (site-wide) med ”logotype” följt av texten ”..stödjer mina lån till KIVA”.
Kostnaden för det är 10 KIVA-lån (=$250 USD) per år (vilket är ca 150 SEK per månad eller ca 5 sek per dag).

Du ”glänser” alltså på bloggen internetsweden.se:s alla sidor med din logotype under ett helt år!

Är du eller ditt företag intresserad av det, vänligen e-maila mig på info@internetsweden.com för instruktioner. (OBS jag förbehåller mig rätten att tacka nej till verksamheter som jag anser opassande)

Amount ($):
Läs om vad du hjälper!

 

Mina lån har jag begränsat till $ 25 dollar – på så sätt kan jag hjälpa många och kan ha flera lån igång samtidigt.

Samtidigt så har jag automatisk utlåning i kontot, vilket betyder att direkt när det betalats igen $ 25 Dollar, så lånas de direkt ut igen.

Stödjer du mina KIVA-lån så är du fri att använda denna lilla kodsnutt där de önskar:

 

<a href=”http://www.kiva.org/lender/InternetSweden” target=”_blank”><img title=”Vi stödjer Internet Sweden:s KIVA-lån” src=”http://www.internetsweden.se/GK125.png” alt=”” width=”125″ height=”125″ /></a>

 

Koden visar denna lilla tacksamhet:

Besök min långivarsida:

Kiva.org är en världsomspännande organisation som tillhandahåller mikrolån.
Det innebär att en internetanvändare kan låna ut $25 US Dollar till en person eller grupp av människor på andra sidan jordklotet. Och tillsammans med andra långivare gör det möjligt för låntagaren att förändra sin livssituation.
Lånet amorteras sakta tillbaka till långivarens konto och kan sedan direkt lånas ut igen till nya låntagare.
I juni 2011 hade Kiva.org ombesörjt mikrolån för över $219 000 000 US Dollar.Besök Kiva.org´s presentation: http://www.kiva.org/about

Internet Sweden | Peter Forsman

Internet Sweden | Peter Forsman

Författare och ansvarig utgivare
Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: Peter Forsman
Internet Sweden | Peter Forsman
Internet Sweden | Peter Forsman