Jag vill ge ett stort tack till..

..följande företag, med vars hjälp jag nu lyckats komma upp i 150 KIVA-lån!!

http://www.admax.se
http://www.missdomain.se
http://www.frobbit.se
http://www.crystone.se
http://www.loopia.se
http://www.binero.se
http://www.citynetwork.se

Som samtliga bidragit med 10 lån var.
Och som därmed kommer att synas med länkad logotype på https://www.internetsweden.se i 1 års tid.

Jag har nu även tagit bort fasta placeringar och ersatt med slumpvis placering.

Observera att det fortfarande finns några lediga platser kvar och även om det finns de som visat intresse, så har jag inga planer på att ”hålla en plats åt någon”
Jag har också tackat nej till att ett företag får flera platser av samma annonstyp. Eventuellt kommer andra möjligheter att erbjudas för den som önskar lite längre fram.

Det finns även möjlighet för dig som enskild läsare att stödja mina KIVA-lån.
Genom att via den lilla widgeten längst till höger, donera 1 dollar eller mer, så landar pengarna via Paypal DIREKT på mitt KIVA-konto, som är inställt på att generera ett nytt lån direkt då saldot kommit upp i 25 dollar.
Detta är faktiskt världsunikt! Alltså att KIVA lyckats avtala med PayPal om att PayPal inte debiterar ett öre för dessa pengar – så det är det enda (mig veterligen) där det inte finns någon ”overheadkostnad” what so ever från att dina donerade slantar faktiskt går till det avsedda, utan att 25-70% av beloppen går till ”omkostnader”.
Jag letade även länge och hade även kontakt med KIVA direkt för möjligheten att många skulle kunna donera ”småslantar” så att de tillsammans skulle kunna generera ett 25-dollarslån.
Men jag fick till svar att tanken var god, men någon sådan möjlighet fanns inte enligt KIVAs support..

Hmm, tänkte jag och löste problemet, så alla små donationer är precis lika välkomna som större och där jag kan garantera att inga pengar försvinner på vägen..

Det som är så kul att se är också att varje ”25-dollar” på ett år oftast hinner lånas ut igen, så varje bolag ovan hinner under tiden de visas på https://www.internetsweden.se hjälpa 20 personer världen över med att få en bättre tillvaro och levnadssituation – Tack och grattis till en god gärning!

Mina 150 lån har gått till 58.7% kvinnor och 41,3% män i Filippinerna, Nicaragua, Cambodia, Peru, Senegal, Libanon, Paraguay, Kenya, Uganda, Bolivia, Liberia, Mongoliet, Armenien, Azerbaijan, Rwanda, Ukraina, Tajikistan, Colombia, Dominikanska Republiken, Ecuador, Ghana, Pakistan, Tanzania, Sierra Leone, Samoa, Costa Rica, Kyrgyzstan, Palestina, El Salvador, Afghanistan, Chile, Nigeria, Honduras

Vill du också hjälpa, synas med logotype på denna blogg eller bara läsa mer: https://www.internetsweden.se/las-mer-om-internet-sweden/kiva-mikrolan/

Related Articles

6 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *