Fortsatt Varning för skånska bedragare

Avser lite uppdateringar kring Nordens Företagslansering HB/hittaforetagen.se/Företagslansering Sverige AB/nordenmedia.se/nordenmedia.com/Länsdelen Norden AB/varningslista.com/varningstjanst.se/Benelco Fastighetsförvaltning AB.

Jag skrev den 9/7 det här inlägget https://www.internetsweden.se/varning-for-skanska-bedragare-observera-omfattande-grav/ om hur jag ser att en massa bluffbolag hänger ihop och att det finns mycket som talar för att allt trams har en Dragan Nikolic:s signum.

Jag tar i inlägget bland annat upp bluff-varningssiten varningslista.com/varningstjanst.se som är ytterligare ett sätt för Dragan att försöka sko sig på lurade företagare, genom erbjuda ett kommersiellt medlemskap av tramstjänsten, där de själva bland annat varnar för hittaföretagen.se (Företagslansering Sverige HB) – man varnar alltså för sin egen verksamhet.


Precis innan jag åker på semaster får jag vetskap om att de båda domänadresserna nu har redirectats till min egen [varningslista.se], men med headern:

<HEAD>
<TITLE>Hittaföretagen.se -Där framtiden är idag</TITLE>
<META HTTP-EQUIV=”Content-Type” CONTENT=”text/html; charset=iso-8859-1″>
<META NAME=”description” CONTENT=”Hittaföretagen.se -Där framtiden är idag”>
<META name=”keywords” content=”Hittaföretagen.se -Där framtiden är idag”>
</head>  

Det är komik  – men tråkigt nog har de missuppfattat det hela, det borde istället stå: Hittaföretagen.se – ingen framtid idag eller imorgon

Under min semesterresa så trillar också som väntat också ”nordenmedia.se/nordenmedia.com/Länsdelen Norden AB” in på Svensk Handels varningslista
http://svenskhandel.se/Vi-arbetar-med/Sakerhet/Varningslistan/Foretagslista/Norden-Media/

Och av alla spamkommentarer med till synes samma avsändare (”kk”) att döma så tillåter jag mig att gissa att ”kk” i själva verket borde vara ”DN”.
Och jag misstänker att ”kk”/”DN” inte direkt uppskattar att det senaste alstret så tidigt hamnat på varningslistan..


Jag ser även att driva-eget.se skrivit om dessa nya busar http://www.driva-eget.se/Norden-Media 

För övrigt så listar Svensk Handel följande företagsinformation:

Norden Media
Länsdelen Norden AB
Org nr: 556847-9546
Adress: Box 391
Postadr: 114 79 Stockholm
Telefon: 08-559 23 493
Faxnr: Uppgift saknas
Bank/Plusgiro: 745-2501

På allabolag.se finns dessutom:

Länsdelen Norden AB
Org.nummer: 556847-9546
Telefon: 0739-353479
BESÖKSADRESS
HAGALUNDSGATAN 34
169 64 Solna
http://www.allabolag.se/5568479546

Den adressen finns även på ratsit.se
http://www.ratsit.se/5568479546

Men tittar man på bankgironumret 745-2501, så är numret registrerat på

Länsdelen Norden AB
Nortullsgatan 51
113 45 STOCKHOLM
ORGNR: 556847-954

Men tar man sedan och gör en omvänd slagning, så har bolaget (OBS) ytterligare ett registrerat bankgironummer numera, såklart med ett förvrängt bolagsnamn:

Länselden AB
HAGALUNDSGATAN 34
169 64 SOLNA
ORGNR: 556847-9546
BGNR: 769-2163 (OBS)

Men roligaste utvecklingen under tiden sedan mitt tidigare inlägg, ändå den nya varningen, där hittaföretagen.se nu varnar för .. sig själv!? (Klicka för större bild)


Välkommen att sprida detta och förra inlägget efter eget huvud och humör!

 

Läs mer här

Related Articles

11 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Kronofogden Rules , fredag 29 juli 2011 @ 1:40

  att folk orkar… kan dom inte bara jobba 9 till 5? 🙂

 • Roger Eriksson , lördag 24 september 2011 @ 16:48

  Hej Peter

  Ett stort och innerligt tack för det som du några gånger skrivit om ”företaget” Företagslansering AB. Jag drabbades av dem i veckan, och oerfaren som jag var om deras psykopatiska och konfrontativa metoder, så åkte hjärtat upp i halsgropen, när en försäljare för 9500:- +moms ville lösa mig från ett abonemang. Men efter att ha läst dina texter och talat med Polisen, så känner jag mig tryggare.
  Vänliga hälsningar
  Roger Eriksson, egenföretagare

 • Internet Sweden , lördag 24 september 2011 @ 17:05

  @Roger Eriksson – Stort tack själv för din kommentar!

  Jag blir ruskigt glad av att höra att det jag skriver kommer till nytta.

  Det är jäkla otyg att inget görs åt eländet, men äntligen är jag inte ensam om att efterlysa en nantionell varningslista.
  https://www.iis.se/blogg/nationell-varningslista-for-att-minska-natbrott utan igår såg jag att Svensk Handels nye säkerhetschef är inne på samma linje som mig: http://www.icanyheter.se/Opinion/Under-strecket/Bluffakturor–en-fraga-om-liv-och-dod/

  Jag har tidigare varit mycket syrlig i min kritik mot Svensk Handel https://www.internetsweden.se/statens-svek-mot-svenskt-foretagande/ men är sedan en dryg månad mycket positiv till Svensk Handel.

  ..och det är precis för företagare som dig som jag lägger ner en stor portion energi och tid, för att skriva, upplysa och varna om eländet – alla kan inte vara bra på allt och det ska inte krävas heller anser jag, utan det är banne mig samhällets skyldighet att tillhandahålla en varningslista för såväl privatkonsumenter som företagare..

  Buset har sedan länge flyttat ut på Internet, medan polisen gör det dom gjorde på 70-talet..

  Mvh
  Peter Forsman | internetsweden.se

 • Henrik , tisdag 27 september 2011 @ 23:06

  Tack för det jobb du lägger ner för att få stopp på dessa skojare, blev själv drabbad idag.

 • Annette Andersson , fredag 30 september 2011 @ 9:40

  På nått sätt måste dessa gå att stoppas! Information till allmänheten måste ut!

  Jag är så arg så jag kan gå upp i atomer. Jag själv blev uppringd igår och blev efter ett långt samtal erbjuden uppsägning på ca 9000 kr vilket jag inte tackade ja till utan jag ska få en faktura på 23 000. Mitt företag har inte varit aktivt sen maj 2010. Min sambo blev idag uppringd men jag tog det samtalet så nu är även han hotad med en faktura på 23 000 kr för där blev vi inte erbjuden någon uppsägning. ( Kan nog bero på min attack mot försäljaren vilket inte gav han en chans)

  Det här måste ut mer! Undrar hur många som blir lurade? Pratat med kronofogden idag och de säger bestrid, bestrid och när det kommer till dom bestrid! OM det skulle gå längre så blir det tinget och de tar hänsyn till att de finns med på varningslistan.
  Företagets namn är Företagslansering Sverige AB men de ringer och säger att de är från hittaföretagen.com

 • […] Efter några veckors tid ser jag anledning att skriva det här inlägget: https://www.internetsweden.se/fortsatt-varning-for-skanska-bedragare/ […]

 • Anders Östberg , torsdag 13 oktober 2011 @ 8:41

  Stort tack för att du jobbar med att avslöja dom här skojarna, man skulle bara önska att polis och åklagare var lite snabbare. Nu när jag läst på lite så har jag mer ammunition när dom ringer nästa gång, eller om det mot förmodan kommer en faktura. Man kan väl inte hoppas på att få se dom här i domstol snabbt nog, det vore annars finfint att få se när brallorna dras ner på dom här typerna.

 • F , tisdag 29 november 2011 @ 20:52

  Tackar också för infon. Fick också en påringning idag men tack vare lite googlade så vet jag att detta är bluff.
  —————————–
  Hej F,
  Jag blir glad över att infon kommit till hjälp!

  Mvh
  Peter Forsman | internetsweden.se

 • […] Idag meddelar Sveriges Radio P3 Nyheter (ovan klickbara bild) att Domstolsverket anmäler även Länsdelen Norden AB som jag bland annat skrivit om här; https://www.internetsweden.se/varning-for-skanska-bedragare-observera-omfattande-grav/   och här;  https://www.internetsweden.se/fortsatt-varning-for-skanska-bedragare/  […]

 • […] och fakturablufföretagen tycks röra sig kring en liten grupp människor i Skåne, med Dragan Nikolic som en central figur, men nästan aldrig på pappret. Även Marcelo Magno tycks vara en central […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *